Menu
| MENU | ||||||
| Amuse | ||||||
| 2 | macho nacho | € 4.75 | "Tortillachips met tomatensalsa en mozzarella" | |||
| 3 | rustiek brood | € 4.75 | "Rustiek brood met kruidenboter en Groningse koolzaadolie" | |||
| 4 | knoflookolijven | € 4.75 | "Portie knoflookolijven" | |||
| voorgerechten | ||||||
| 6 | steak tartaar | € 6.75 | "Steak tartaar van ossenworst met augurk, kappertjes, ei en truffelmayonaise" | |||
| 7 | gerookte zalm | € 6.75 | "Gravad Lax met dille mosterddressing" | |||
| 8 | geitenkaas | € 6.75 | "Gebakken geitenkaas op een salade met honing en nootjes" | |||
| 9 | hallumi | € 6.75 | "Salade met heerlijke tomaten en Cypriotische geitenkaas" | |||
| soepen | ||||||
| 11 | dagsoep | € 4.50 | "Wisselende dagsoep." | |||
| vlees | "Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groenten, frisse salade, aardappelgarnituur en friet." | |||||
| 14 | biefstuk | € 17.25 | "Eye-end biefstuk van het Ierse Limousin rund met gebakken champignons, spekjes en rozemarijn" | |||
| 15 | ribs | € 17.25 | "Zacht pittige short- ribs van het rund met knoflook of chilisaus" | |||
| 16 | boerderijeend | € 17.25 | "Rose gebakken eendenborst met een saus van appel en Calvados" | |||
| 17 | varkenshaas | € 17.25 | "Gebakken varkenshaas met romige gorgonzola-saus" | |||
| 18 | lam | € 17.25 | "In de oven gegaarde lamsbout met tijm, knoflook en home -made tsasikisaus" | |||
| 19 | bavette | € 17.25 | "Super malse " vergeten" biefstuk met chimichurrisaus" | |||
| 20 | hamburger | € 17.25 | "Runderhamburger met pittige BBQ-saus geserveerd in een bunbroodje" | |||
| 21 | buiten het menu om | € 16.50 | "Naast de kaart is er meestal wel iets extra's gemaakt" | |||
| vis | "Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groenten, frisse salade, aardappelgarnituur en friet" | |||||
| 24 | zalm | € 17.25 | "Gebakken zalm in met knoflookmayonaise" | |||
| 25 | vispotje | € 17.25 | "Vispotje met verschillende soorten vis, prei en room" | |||
| vegetarisch | "Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groenten, frisse salade, aardappelgarnituur en friet" | |||||
| 28 | spinazie | € 17.25 | "Spinazielasagne met huttenkase en zongedroogde tomaten" | |||
| 29 | vegaburger | € 17.25 | "Hamburger van gegrilde aubergines, courgette en mozzarella op een bun-broodje" | |||
| 30 | falafal | € 17.25 | "Kikkererwtengerecht met home-made tzatziki" | |||
| nagerechten | ||||||
| 32 | dame blanche | € 6.75 | "Vanille-ijs met chocoladesaus, room en advocaat" | |||
| 33 | brownie | € 6.50 | "Chocolade bommetje van brownie met chocoladeijs, chocoladesaus en nootjes" | |||
| 34 | eton mess | € 6.50 | "Klassiek roomdessert met o.a aardbeien, merinques en vruchten" | |||
| 35 | pannacotta | € 6.75 | "Italiaans nagerecht van ingekookte room met vruchtencoulis" | |||
| 36 | citroenijs | € 6.75 | "Citroensorbetijs met Limoncello en heerlijke muntsaus" | |||
| 37 | taart | € 6.75 | "Wisselende taart gebakken door ons zelf" | |||
| 38 | ijs koffie | € 6.75 | "Bollletje ijs met Kaluha, espresso, room en chocolade schilfers" | |||
| Wanneer u een allergie of intolerantie voor bepaalde producten heeft kunt u dit doorgeven aan de bediening. | ||||||
| Wij gaan zorgvuldig om met alle producten maar kunnen 100% kruisbesmettingvrij niet garanderen. | ||||||
| menu 3-10-2021 | ||||||
